Wat doen we?
Wie zijn we?

DE EXTRA TROEVEN VAN BANDEN DE BRUYN
goede service schept een band Het familiebedrijf De Bruyn is niet het grootste van het land, maar de service en de kwaliteit die zij garanderen, vind je nergens anders. Elke klant is belangrijk. Dat zij al 40 jaar onafgebroken huisleverancier zijn van enkele van de grootste bedrijven in de Antwerpse haven, is een bewijs van hun degelijkheid, want trouwe klanten...dat moet je verdienen.

ervaren personeel
Om al dit werk in goede banen te leiden doet het bedrijf een beroep op gespecialiseerde personeelsleden met enorm veel ervaring. Een afspraak hoef je niet te maken. Je rijdt binnen wanneer het je past en wie dat wenst kan wachten bij een kopje koffie.

vakwerk voor een eerlijke prijs
De klant krijgt de best denkbare service en kwalitatief de beste producten. En hij betaalt daarvoor uitsluitend een concurrentiele marktprijs.

merken die garant staan voor kwaliteit
Banden De Bruyn werkt uitsluitend met Michelin, Dunlop, Continental, Uniroyal en Goodyear, marktleiders die alleen topproducten afl everen. Wie zweert bij een ander merk, kan dit op voorhand aanvragen en dan stelt Banden De Bruyn alles in het werk om ook aan deze vraag te voldoen.

wanneer er een bandje moet bijgestoken worden
Banden De Bruyn garandeert een depannageservice van 24u op 24. Ter plaatse, dankzij een professionele uitrusting, helpen ze iedere klant zo snel mogelijk verder.

erkend door leasingmaatschappijen
Ook wie met een leasingwagen rijdt, kan terecht bij Banden De Bruyn, want zij zijn erkend om voor alle leasingmaatschappijen te werken.