Wie zijn we?


Gust De Bruyn
Stichter van de zaak
Deze zaak is mijn levenswerk. Ik heb veel tijd gestoken in de opbouw van een onberispelijke reputatie van mijn bedrijf. Ik ben erg tevreden dat ik dit bedrijf mag doorgeven aan mijn dochter Carla en aan het personeel.
Samen slagen ze er jaar na jaar in om de kwaliteit te handhaven en een groei te bewerkstelligen.

Carla De Bruyn
Zaakvoerder
In ons bedrijf wordt kwaliteit altijd boven kwantiteit gesteld. Wij zijn niet de grootste, maar wij beheersen ons vak. Wij durven garanderen dat wij met onze producten en ons personeel iedereen de service bieden die zij verwachten en vakwerk afl everen. En dat blijkt ook, want klanten blijven terugkomen, sommige zelfs als sinds het ontstaan van Banden De Bruyn.

Stefan
Aankoop en medeveranwoordelijke
Bij de vrachtwagenband is de juiste bandendruk van het allergrootste belang voor een optimaal kilometerrendement Om onze klanten een correcte prijs te kunnen aanbieden zorg ik voor de juiste aankoopprijs.

Sofie
Onthaalmedewerkster
In dit bedrijf is iedere klant belangrijk. Vaak ben ik het eerste gezicht of de eerste stem voor nieuwe klanten. Ik help ze dan ook zo goed mogelijk verder. Dankzij de goede onderlinge samenwerking keert elke klant tevreden naar huis terug.

Michel
Depanneur en 24u op 24 stand-by
Mijn taak binnen het bedrijf bestaat erin iedere klant zo snel mogelijk weer mobiel te maken. Het bedrijf stelt me prima materiaal ter beschikking, zodat zelfs de zwaarste banden ter plaatse kunnen hersteld of gemonteerd worden. Ons record is het vervangen van 4 zware bulldozerbanden in 2 uur! Dankzij onze ervaring vinden we uiteindelijk voor elk probleem een oplossing, altijd.

Eddy
Specialist vierwieluitlijning
Elke ernstige schok kan een onderdeel van de ophanging of van de stuurinrichting beschadigen. Dat kan een slecht uitgelijnde auto als gevolg hebben. Als vuistregel geldt dat je best je auto 1 keer per jaar laat uitlijnen. Dit garandeert de verlenging van de levensduur van de band en zuiniger, comfortabeler en veiliger rijden.

Dave
Bandenmonteur
Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heb ik een opleiding vierwieluitlijning gevolgd! Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om steeds beroep op ons te kunnen doen  bij enige afwijkingen van hun voertuig !